Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Защо е необходим първичен лекарски преглед?

Няма човек, който да не иска да се излекува по-бързо, когато страда от каквато и да е болест. Когато имате проблеми с организма и се налага да се лекувате, мечтаете за по-ускорено оздравяване, нали?

Първичният лекарски преглед със сигурност може да помогне за това. Такъв се предлага на високо ниво в Балнеокомплекс „Медика Наречен“.

Какъв е този преглед?

Накратко, той се състои от обстоен оглед на организма, запознаване на специалиста с медицинска документация на пациента и допълнителни изследвания, които се провеждат при необходимост. Терапевтичният и диагностичният подход са индивидуални и са съобразени с клиничните особености на всеки пациент.

Как би помогнал първичният лекарски преглед за по-бързото ви възстановяване?

С оглед на резултатите от него, лекарят физиотерапевт преценява какви терапии да назначи и как процедурите да бъдат съчетани. Благодарение на съвременната апаратура, рехабилитационните техники в Балнеокомплекс „Медика Наречен“ са многобройни. Така съчетаването на различните терапии може да ускори лечебния ефект и съответно процеса на оздравяване.

Тук обаче трябва да споменем още една много важна причина защо първичният лекарски преглед е от сериозна необходимост. Определена процедура (например калолечението) може да е лечебна при едно заболяване, но да е противопоказна при друг здравен проблем. И тук идва ролята на първичния лекарски преглед, при който ще се уточнят именно тези неща.

Не се учудвайте, когато специалистите в Балнеокомплекс „Медика Наречен” изискват много обширна и точна информация за състоянието ви. Със сигурност вие самите ще искате ясни и конкретни отговори, за да се бъдете отново здрави колкото се може по-скоро. Затова е добре предварително да се подготвите за въпросите, ако ви предстои такъв преглед. Здравето е най-важно, нали? Не правете компромиси с него!