Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Защо масажът е нужен и полезен за здравето ни?

За масажите е изписано много и си мислим, че едва ли не знаем всичко за тях.

Въпреки това, често не си даваме сметка колко силно всъщност е положителното влияние на правилния масаж над организма. Ефектът му е много по-сериозен от това само да се почувстваме приятно за известно време.

Още преди много векове се е доказало, че това е един от най-успешните начини да оправим психическия и физическия дисбаланс на тялото. Освен приятен, също така е и ефикасен метод за подобряването на различните функции на организма, за възстановяването на тялото и за стимулирането на обмяната на веществата. Благодарение на масажа можете да преборите даден здравословен проблем, без да се налага да вземате аналгетици и подобни медикаменти, които биха навредила на организма ви.

Процедурата ще помогне да получите спокойствие и душевен баланс – изключително важни за физическото и психическото ни здраве компоненти, които игнорираме заради забързаното ни ежедневие. При различни болести действа успокояващо и отпускащо на системите и органите в човешкия организъм, като освобождава тялото от състояния на страх, притеснение и безпокойство.

Масаж

Масаж

Има различни видове, като е препоръчително да се допитате до специалист кой би бил най-подходящият във вашия случай. Например масажите, които можете да намерите в МЦ „МЕДИКА-ЕКСПЕРТ“, са много разнообразни. Предлагат се такива за цялото тяло, както и частични. Можете да се насладите на процедури с мед и вендузи, а е възможно да се добавят и аромамасла, които допринасят допълнително за благотворното влияние над организма.

Благодарение на специфичните техники и особености на всеки масаж (например подбраните спрямо индивидуалния случай екстракти от етерични масла при ароматерапията), той тонизира силно и зарежда тялото, премахвайки натрупаните умора и стрес през работната седмица. Така че дори и да нямате сериозни болежки, масажът пак ще има силен ефект за подобряването на здравето ви.

Пробвайте този изпитан древен метод и се уверете!