Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Целутрон – лесно и приятно извайване на тялото

При липса на време на помощ идва апаратът – Целутрон

Ежедневието ни обикновено е такова, че рядко намираме време за физически активности като фитнес и дълги разходки сред природата. Постоянно отлагаме поддържането на тялото си, а проблемите се натрупват един по един – наднормено тегло, целулит и т.н. Ако си мислите обаче, че вече е късно и връщането към добрата форма ще бъде твърде трудно, то може да ви успокоим – не сте прави. На помощ идва апаратът целутрон!

Уредът действа по такъв начин, че се използват обичайните принципи при функционирането на човешкото тяло. Крайната цел е постигането на напълно естествено ускоряване на метаболизма. Освен въпросния ефект, също така се получава и редукция на телесните мазнини. Те се разграждат бързо, а мускулите се стягат и тялото се извайва. Чрез апарата се получават лесно резултати, които бихте постигнали например след много по-сериозни физически натоварвания във фитнеса.

Целутронът има забележителна успеваемост при стягането на човешкото тяло заради т.нар. електростимулация. Тя възпроизвежда по същия начин процесите, протичащи в организма, когато мозъкът сигнализира на мускулите да направят определена дейност. Така например нискочестотният ток подобрява кръвообращението, извършващо се в подкожния слой, което води до оправянето на нарушената циркулация при мастните клетки. Съответно те изхвърлят от себе си токсини и отпадни продукти, както и задържаната вода.

Целутрон

Целутрон

Целутронът е изключително подходящ метод за премахването на целулит. Приложим е навсякъде по тялото, особено на места със затлъстяване, с дълбоко ниво на мазнини, с увиснала кожа и подобни. Възможностите на апарата също така го правят ефикасен за лечението на хора с болки в ставите, гърба, както и невралгии. Помага и след травми, съдействайки за заздравяването на мускулатурата.

Накратко, с целутрона можете лесно да преборите редица физически проблеми, дори и да сте ги отлагали с години. Процедурите не изискват нито да имате много свободно време, нито да се претоварвате. Така че не се колебайте повече, а пробвайте!

Не отлагайте направете своята резервация ТУК!!!