Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Ексфолираща процедура

Ексфолираща процедура

Ексфолираща процедура – Възможно ли е да има място, където да отпочинете до такава степен, че да постигнете духовно и физическо пречистване?
Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, Вашето място е в турската баня. В автентична обстановка ще почувствате топлината, парата, влагата и ефекта от мокрия масаж.

Ползите за организма при този термо-терапевтичен метод са много и разнообразни, като например се усилват защитните сили и се забавят процесите, отговорни за стареенето. Постига се подобряване на кръвообращението и на работата на сърдечно-съдовата система. Също така порите се отпушват и в организма се получава активна детоксикация.

Премахва се умората и напрежението и се преодолява безсънието. Тъй като приложението на турската баня е наистина широко, тя действа положително и за стабилизирането на дихателната система, облекчаването на мускулни болки и подобряването на храносмилателната система. Помага при проблеми, породени от простудни заболявания и не на последно място – стимулира отслабването.

В автентичната обстановка на турската баня може да се насладите на следните процедури:
1. ЕКСФОЛИАЦИЯ – Традиционна ориенталска процедура за почистване на цялото тяло. След затопляне в банята, добре обучен терапевт ще премахне излишния слой мъртви клетки по Вашата кожа със специално изработена мека ръкавичка от копринени конци. Кожата придобива желаната еластичност и здравословен кадифен цвят.

2. МАСАЖ СЛЕД ЕКСФОЛИАЦИЯ С ПЯНА – Класическият лечебен масаж в турска баня с пяна представлява една несравнима комбинация от въздействието на класическите похвати на масажа под релаксиращото и тонизиращо въздействие на ароматна пяна.

Ако ви харесва идеята да постигнете пълна релаксация на тялото и ума, докато организмът се изчиства от токсините, то турската баня е перфектното място. Не пропускайте да опитате лечебната му сила, доказана във вековете!

Не отлагайте!!! Направете запитване за резервация ТУК!!!