Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Инхалация

Инхалация – ползотворното лекуване чрез вдишване

Няма как да избягаме от настинките – колкото и здрав организъм да имаме, все някога се случва да се разболеем. Симптоми като хрема и кашлица са добре познати на всички ни, а особено уязвими са децата. Когато грипът ни налегне, обикновено разчитаме на обичайните хапчета и сиропи. Истината обаче е, че има метод, който доказано помага повече при подобни и по-тежки заболявания. Освен това със сигурност е и по-приятен, като става въпрос за инхалацията.

При инхалационното лечение се внасят различни вещества в организма чрез използването на дихателните пътища. Ако това ви звучи странно и твърде иновативно, въобще не е така. Има много описания в древни ръкописи за вдишване на дима от изгорели растения с лечебна цел. Клинични данни разкриват, че инхалацията е ефективна и безопасна, а възстановяването става по-бързо.

Инхалация

Инхалация

Благодарение на специфичния метод на лечение се получава бързо въздействие в зоната на възпаление. Това става чрез високи дози лекарство, като така се повишава ефективността на лечението, а същевременно се понижава обичайният риск от странично въздействие над други органи. Времетраенето, лекарствата и останалите компоненти на терапията се подбират от специализиран лекар.

Инхалацията помага за преодоляването на редица здравословни проблеми. Вече споменахме, че е особено ефективна при грип, но това важи и например при остри респираторни заболявания като фарингит, ринит, синузит и подобни. Методът е подходящ за лечение на бронхиална астма, пневмония, гъбични заболявания на дихателните пътища, туберкулоза на бронхите и белия дроб, възпалителни заболявания на дихателната система…

Срещана практика е прилагането на инхалация в домашни условия. Определено обаче по-добрият вариант е да посетите специалист, тъй като все пак става въпрос за здравето и е нужно терапията да бъде извършена професионално. Така че ако искате да усетите силния положителен ефект на инхалационното лечение, не се колебайте да го направите!

Не отлагайте!!! Направете своята резервация ТУК!!!!!!