Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Антицелулитен масаж – решението в борбата с целулита

Целулит – със сигурност това е една от думите, предизвикващи най-голям ужас в съзнанието на жените.

Този проблем е много често срещан при нежния пол, като причината е спецификата на женското тяло. Сложният процес на развитие на заболяването прави лечението трудно, но не и невъзможно. На помощ идва един метод, който е доказал, че може да се пребори успешно с антицелулитен масаж.

Преди да ви разкрием детайли за него, е нужно да направим едно важно уточнение – козметичният дефект, наричан „портокалова кожа“, е само част от целия проблем. Всъщност, по-големите неприятности за здравето са свързани с подкожните и дълбочинни структурни изменения, които настъпват в организма. Ако не се вземат необходимите мерки навреме, могат да се образуват целулитни възли заради влошаването на микроциркулацията и задържането на различни отпадни продукти и течности. Затова колкото по-скоро след появяването на целулита вземете терапевтични и профилактични мерки при специалист, толкова по-голям е шансът да възстановите цялото си тяло.

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж има силно изразен козметичен ефект. Той помага за премахването на мазнините в подкожния слой, натрупани като целулитни образувания. При прилагането му се съчетават специални техники, етерични масла и масаж. Именно последното помага за осигуряването на кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлото количество кръв спомага мазнините да изгорят по-ефективно, осигурява полезни хранителни съставки, а също така допринася да се разнесат лимфните задържания.

За да бъде по-добър ефектът при процедурата, е от голямо значение използването на качествени продукти за третирането на засегнатите зони. Те са и загряващи, и изстудяващи, като проникват успешно през епидермиса и третират мастната клетка така, че да се получи освобождаване на съдържанието й.

Ако целулитът вече ви е засегнал, няма място за отчаяние. Просто пробвайте антицелулитния масаж – една много приятна процедура за справяне с проблема. Само си представете релаксиращото усещане при терапията, докато постепенно постигате желания резултат… Заслужава си да пробвате!