Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Дарсонвал – що е то и как ще ни помогне да се чувстваме по-добре?

Възможно ли е да има уред, който да помага и при кожни болести, и при лечение на заболявания на вътрешни органи, и при целулит?

Колкото и да ви се струва странно, отговорът е положителен. Такъв е апаратът Дарсонвал, а ефектът му може да усетите в Балнеокомплекс „Медика“ – Наречен.

Как действа?

Благодарение на високочестотен ток, преминаващ през стъклена тръба, се подобрява структурата и защитата на кожата, тъй като се повишава активността на нейния базален слой. Т. нар. „дерсонвализация“ има антибактериално действие поради образуването на озон. Порите се почистват, ограничава се мастната секреция и се предотвратяват инфекции на кожата. Също така се подобряват циркулацията на кръв и лимфния дренаж.

Какво е приложението на Дарсонвала?

Ако си мислите, че това е нещо ново, всъщност не е така. Въпросният метод на терапия е изпитан във времето, тъй като се прилага вече повече от век. Апаратът Дарсонвал се използва успешно при лечение на кожни болести, бактериални и гъбични инфекции и акне. Освен това спомага за по-бързото заздравяване на рани, при лечението на заболявания на вътрешните органи, както и при целулит, разширени вени, плешивост и др.

По-конкретно за ползите?

Те са много, а ето част от тях: почиства и освежава кожата, премахва акнето и успокоява възпалената кожа, стяга порите и балансира мастната секреция. Дарсонвалът също така помага за активирането на правилната работа на жлезите, както и за ускоряването на метаболизма и стимулирането на кръвообращението. Благодарение на апарата се предотвратява появата на бръчки и се забавя процесът на стареене, а косата се заздравява и се предизвиква по-бързия й растеж.

Както можете да се убедите, Дарсонвал има изключително широко приложение. Но не се чувствайте объркани как би ви послужил най-добре. Тук на помощ идват специалистите от балнеокомплекса „Медика“ – Наречен, благодарение на които ще почувствате в пълна степен ползите от апарата!