Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Обратна електрофореза

Защо се нуждаем от обратна електрофореза?

Съвременното забързано ежедневие е редовен източник на сериозно количество токсини, които се насъбират в организма ни. Те се приемат чрез въздуха, храната и питейната вода, а също така се получават вследствие на метаболизма в тялото. Токсини има във всеки от нас и попаднат ли веднъж в дадена клетка, започват да се натрупват в нея все повече. Според различни експерти, именно това е източникът на много хронични болести. Има обаче процедура, която помага безотказно за изхвърлянето на неприятните отпадъци от тялото – oбратна електрофореза.

В началото е важно да споменем, че доброто поддържане на личната хигиена и приемането на необходимото количество вода са от изключително значение за естествената ни детоксикация. По принцип, отделянето на токсините става от кожата и бъбреците. Когато обаче тези части от тялото не успеят да се справят по ред причини, отпадъчните продукти се натрупват в клетките. Оттам започват проблемите за организма ни.

обратна електрофореза

обратна електрофореза

Начинът на действие на обратната електрофореза позволява освобождаването от отпадни продукти от лимфната и кръвоносната система, такива вследствие на метаболизма и тютюнопушенето, както и от мазнини и натрупани тежки метали. При процедурата се активира дейността на тъканите и клетките и се стига до намаляване на кръвните захар и налягане. Стимулират се вегетативната нервна и имунната система.

Обратната електрофореза също така улеснява работния процес на черния дроб и бъбреците и подобрява начина, по който стомашно-чревния тракт фунционира. Методът извършва цялостен „масаж“ на организма и улеснява преодоляването на редица кожни проблеми като пигментация и акне, както и заздравяването на различни рани. Важно е и да се знае, че помага на тъканите и клетките да релаксират, което пък подобрява съня ни.

Специфичността на токсините е такава, че обикновено не усещаме достатъчно рано негативния им ефект над организма. Затова няма нужда да чакате да се почувствате зле, за да пробвате лечебната сила на обратната електрофореза – тя може винаги да ви бъде полезна!

Не отлагайте!!! Направете запитване за резервация ТУК!!!