Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

  • Турски
  • Английски
  • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Перлена вана

Перлена вана – приятното лекарство за по-добро здраве!

Ежедневието на много от нас е такова, че стресът оказва все по-голямо влияние над живота ни. Би трябвало да обръщаме по-сериозно внимание на това, защото освен на психическото здраве, стресът влияе и на физическото. Наложително е понякога да забавим нещата и да разпуснем, а би било още по-хубаво, ако съчетаем приятното преживяване със заздравяване на нашия организъм. Именно това съчетание предлага процедурата, наречена перлена вана.

Методът, известен и като аеромасаж, се прави в специално изработена хидромасажна вана. На нейното дъно има отвори, с които се изпуска въздух. При близка до тялото температура се извършва общо масажиране на мускулите. Това става чрез движението на водата, което се постига от перлите – мехурчетата въздух, подавани от отверстията. Всяко от тях допринася за периферното възбуждане на нашата кожа.

Перлена вана

Перлена вана

Към перлените вани е възможно да се добавят луга, ароматни соли с дъб, мента, хвойна и лавандула, като така целебното им въздействие се усилва. Процедурата действа ободряващо, релаксиращо и отпуска нервната система. Освен, че се справя със стреса, перлената вана има силен положителен ефект и при редица здравословни проблеми. Такива например са високото кръвно, функционалната дисфункция на нервната система, метаболитни проблеми и такива на мускулно-скелетната система и др. Не на последно място, помага и при целулит и наднормено тегло, ревматични симптоми и болки в гърба.

Перлената вана продължава 20 минути, като трябва да бъде извършвана около час преди хранене или около два след. Приключи ли процедурата, тялото трябва да се подсуши, да се изпие чаша сок или вода и да се отпочине за 20-30 минути.

„Изхвърлянето“ на стреса от организма и подобряването на физическото състояние могат да имат огромен ефект над нашето ежедневието. Не бихте отказали да сте по-здрави и да живеете по-пълноценно, без да трябват особени усилия, нали? Ако отговорът е положителен, то не пропускайте да се възползвате от предимствата на перлената вана!

Не отлагайте!!! Добавете парафинолечение към своя пакет от предложените Цени!!!

ВАЖНО !!!! Защо е необходим първичен лекарски преглед?