Добре Дошли в Балнеокомплекс 'Медика-Наречен'

 • Турски
 • Английски
 • Български

Работно време : Понеделник до Неделя - 24 часа
  За контакт : +359 886 86 1000

Пакет “Бърнаут – физическо и емоционално прегряване”

Представяме Ви най-новият ни Пакет Бърнаут – физическо и емоционално прегряване

Ако стресът и рутината в работата Ви идват в повече, ако малките неща Ви дразнят и отброявате дните до петък още във вторник, ако сте изтощени, нямате пълноценен сън, често изпитвате чувство на апатия, липса на професионална мотивация, пристъпи на гняв, пасивна агресия и всеобхватно усещане на неудовлетвореност.

Значи сте на път да „прегреете“, състояние, известно под името бърнаут.

Вместо да оставите негативните емоции да се натрупват и да Ви доведат до сериозен психологически срив, ние Ви предлагаме да разкъсате порочната верига, като се възползвате от нашия най-нов пакет, създаден специално за Вас – “Бърнаут – физическо и емоционално прегряване”.

Той съчетава всички предпоставки за една чудесна, зареждаща и целебна почивка, която отново ще Ви върне желанието за работа и радостта от живота.

Какво Ви предлагаме?

Промоционална цена 997 лв. на човек

 • 6 нощувки със закуски и вечери в балнеокомплекс „Медика Наречен“
 • Лекарски преглед – в началото на Вашето гостуване ще бъдете прегледани от лекар – физиотерапевт, който ще назначи подходящите процедури, съобразени със здравословното състояние и очакванията Ви.
 • Емоционална диагностика с приложна кинезиология – метод на алтернативната медицина, при който мускулни тестове служат за диагностика и лечение.
 • По 5 физиотерапевтични процедури за релакс на ден от богатата гама лечебни процедури, изписани от лекар.
 • Електросън – 2 броя процедури, които ще Ви помогнат да отпуснете напрежението, да се преборите със стреса, тревожността, проблемите със съня, да подобрите концентрацията си.
 • Вана с радонова минерална вода и етерични масла всеки ден – успокоява и хармонизира тялото и ума, премахва умората и главоболието.
 • Детокс чрез обратна електрофореза – 3 процедури, които освобождават организма от натрупаните токсини в лимфата и кръвта. Резултатът е по-добра работа на всички вътрешни органи.
 • Два масажа на зона по избор за престоя – в оазис от спокойствие и под звуците на нежна музика нашите опитни рехабилитатори ще стопят стреса и ще се почувствате леки и блажени.
 • Две процедури за престоя с Високоинтензивен магнит или Текар терапия по избор:
  – Високоинтензивният магнит се базира на електромагнитно поле с висок интензитет, облекчава хронични болки и активира регенерирането на тъканите, като стимулира нервните клетки, мускулите и кръвоносните съдове.
  Текар терапията доставя високочестотна електромагнитна енергия до желаното място, като прониква в дълбочина и предоставя бързи и дълготрайни резултати при травми и заболявания на опорно-двигателния апарат. Ефективна при болка, отоци и възпаления.
 • На Ваше разположение по време на целия престой са още: закрит басейн с хидромасажни зони, сауна, парна баня и фитнес.
 • Преход до Очното изворче – един от лековитите извори в западната част на курорта, подходящ за профилактика и лечение на очите. Вярва се, че лекува коннюктивити от възпалително и алергично естество.
 • Екскурзия до Сливодолското падало – някои го наричат Тайният оазис на Родопите, най-високият водопад в Родопите, чиито води падат от 49 метра. След час – час и половина ходене сред гората до тази природна забележителност, ще почувствате физически тонус и ще се заредите с незабравими емоции.

Към всичко това добавете професионален и отзивчив персонал, който ще се погрижи за Вашето здраве и удобство, така че да направи престоя Ви полезен и приятен.

Какво е бърнаут?

Бърнаут или „прегаряне“ е жаргонно понятие за крайно емоционално изтощение, изразяващо се най-вече по отношение на работата ни. Характерни са чувства като апатия, липса на професионална мотивация, пристъпи на гняв, пасивна агресия и всеобхватно усещане на неудовлетвореност.

Ако тялото Ви има такива симптоми, то Вие имате нужда от почивка и възстановяване. Именно поради тази причина създадохме за вас Пакет “Бърнаут – физическо и емоционално прегряване”.

Доплащания:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *